Märkämaalaus

Märkämaalaukset ruiskutamme uudessa maalauskammiossamme, jossa pystymme käyttämään niin nykyiset vesiohenteiset maalit kuin perinteiset liuotinpohjaiset maalitkin. Märkämaalauksia suoritamme niin muovin, metallin tai minkä tahansa maalattavan pinnan päälle ja tietysti huippuväreillä tehtynä.

Kammio on riittävän suuri 7,0 m(p) x 4,0 m(l) x 3,2 m(k) ja tehokas (315Kw) jotta isotkin kappaleet voidaan helposti käsitellä ja tarvittaessa saamme maalin kuivattua pikaisesti nostamalla kammion lämpötilaa määräajaksi, jolloin valmiin kappaleen voi saada parhaimmillaan jo samana päivänä käyttöön.

 

Märkämaalaus Askolassa

 

Märkämaalaus alkaa lähes aina maalattavan pinnan hiekkapuhalluksella, jonka avulla maalattava pinta puhdistuu ja pinnasta tulee karhea. Karheaan ja puhtaaseen pintaan maali tarttuu paremmin, jolloin maalipinnasta saadaan kestävä ja tasainen. Märkämaalaus on käyttömahdollisuuksiltaan monipuolinen menetelmä, sillä sopii lähes minkä tahansa pinnan käsittelyyn. Askolassa sijaitsevat toimitilamme ja tilava maalauskammiomme mahdollistavat tehokkaan työskentelyn kaikenkokoisten kappaleiden parissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Pohja- ja pintamaalaukset laadukkaasti

 

Märkämaalaus pitää sisällään aina pohjamaalauksen ja pintamaalauksen. Käytämme teollisuuden maalauksissa erilaisia maaleja sen mukaan, mikä on maalattavan kohteen rakenne, materiaali ja käyttötarkoitus. Esimerkiksi polyuretaani- ja epoksimaalit sopivat käytettäväksi märkämaalauksiin liittyvissä töissä. Käytämme vain korkealaatuisia maaleja, joiden valinnassa olemme ottaneet huomioon myös ympäristökriteerit.

 

Asiakaslähtöistä maalauspalvelua

 

Maalaustyön kesto riippuu maalattavan kappaleen koosta ja käsiteltävien kappaleiden määrästä, jolloin työn kesto voi vaihdella päivistä viikkoihin. Toimitusaikamme vaihtelevat myös työtilanteen mukaan riippuen siitä, onko yrityksessämme menossa kiireinen vai rauhallinen sesonki. Palvelemme asiakkaitamme aina mahdollisimman ripeästi, joustavasti ja asiakaslähtöisesti, sillä asiakastyytyväisyys on kaiken yritystoimintamme lähtökohta.

 

Märkämaalauksella on erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet

 

Märkämaalaus estää korroosiota tehokkaasti. Maalattu pinta pidentää kappaleen elinikää sekä suojaa sitä ruosteelta, epäpuhtauksilta, pinnan kulumiselta sekä erilaisilta ympäristön olosuhteilta, kuten valon vaikutuksilta ja säätilan vaihteluilta. Tämän vuoksi metalli- ja rautarakenteet tarvitsevat aina pintaansa maalia, jotta niiden kestävyys paranisi. Sen lisäksi, että märkämaalauksella on erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet, se tekee tuotteen pinnasta myös esteettisesti miellyttävämmän sekä vahvistaa siitä syntyvää laatumielikuvaa.

 

Märkämaalauksen pohjatyöt

 

Teemme märkämaalaukset huolellisesti ja perusteellisesti kaikille pinnoille. Hyvin tehty pohjatyö varmistaa sen, että lopputuloksesta tulee kestävä ja laadukas. Huonosti hoidettu pohjatyö sen sijaan voi aiheuttaa kappaleen ruostumisen tai märkämaalauksen korjauksen ja uusimisen tarpeen nopeastikin. Pohjatöiden lisäksi maalipinnan optimaalinen paksuus vaikuttaa myös maalipinnan kestävyyteen.

 

Teollisuusmaalaukset yli 20 vuoden kokemuksella

 

Korttian Metalli Oy on Askolassa toimiva teollisuuden alihankintamaalaamo, joka tekee maalaustyöt juuri niin kuin on sovittu. Meillä märkämaalaus onnistuu laadukkaasti niin isoille rakenteille kuin pienille kappaleillekin. Tarjoamme laadukkaan lopputuloksen kilpailukykyiseen hintaan sovitussa aikataulussa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista teollisuuden maalaustöistä.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!